Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook

Campaña "Practica Recycling, un nuevo deporte para todas las edades"

No hi ha esport al món que posi el teu cor més en forma que el Recycling. SEPARAR i RECICLAR té efectes demostrats sobre el futur sostenible de Menorca. Practica Recycling almenys 3 dies a la setmana i descobreix com el teu cor i la teva illa es tornen cada dia més i més verds.

Aquest és el missatge que durant els mesos de maig, juny i juliol es farà arribar a tots els municipis de l’illa a través de dos PERSONAL TRAINERS que informaran a població local i visitant de les bondats del Recycling. Els entrenadors se centraran en visitar àrees de contenidors on s'apreciïn comportaments incívics i espais de màxima afluència de gent com són els mercats. A més, i com a missatge coherent amb la Reserva de Biosfera, es desplaçaran en un mitjà de transport sostenible i saludable com és la bicicleta.

Durant la tasca de sensibilització a peu de carrer es repartirà un fulletó informatiu per clarificar qualsevol dubte i merchandising per gratificar als bons recicladors com, samarretes tècniques, xapes o llapis de colors pels més petits.

La feina dels personal trainers es complementarà amb la gravació de nou microcàpsules que recolliran els testimonis de ciutadans (influencer) dels vuit municipis de l’illa que explicaran com practiquen Recycling en el seu dia a dia i que es difondran a través de les xarxes socials. Alguns d’aquests personatges són na Flora de Ferreries, en Joan, recader de la Fundació de discapacitats de Ciutadella, na Paula, mestra de l’escoleta de Sant Lluís, i alguna que altra sorpresa,...

La campanya també serà visible a través de les revistes i diaris locals, tant en format paper com digital, a la ràdio, i a les curses esportives que es vagin organitzant a l’illa mitjançant un arc de meta recordant el missatge PRACTICA RECYCLING.

Es tracta d’una campanya original que pretén reforçar el missatge de la necessitat de separar i reciclar a tots els àmbits de la nostra vida per garantir la salut de tothom.

El cost total de l’actuació és de 67.451,61 € (IVA inclòs) i està finançada íntegrament amb els fons de comunicació que les entitats ECOEMBES i ECOVIDRIO posen a disposició del Consorci de Residus i Energia de Menorca.

 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51