Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook

El documental EL MISTERI DE LES TAULES, dirigit per Alexis Racionero, s’estrena aquest divendres 6 de juliol a Trepucó

Cartell EL MISTERI DE LES TAULES
El Consell Insular i l’Ajuntament de Maó han organitzat la presentació d’aquest documental de divulgació que explora els interrogants d’aquest monument talaiòtic, únic en el món

El poblat talaiòtic de Trepucó acollirà aquest divendres 6 de juliol a les 21.30 h la primera projecció íntegra del documental El misteri de les taules, dirigit i produït pel polifacètic realitzador Alexis Racionero Ragué, historiador, professor, creador audiovisual, i autor d’articles i llibres de viatges.

Alexis Racionero té relació amb Menorca des de fa molts anys, i resideix a temporades a Ciutadella. Atret per la monumentalitat de la prehistòria menorquina, s’ha sentit fascinat per les Taules, que considera un misteri de l’antiguitat no resolt, dins de recintes arqueològics de gran vàlua.

A partir d’una ficció recolzada sobre bases científiques, amb el documental El misteri de les Taules, de 50 minuts de durada, l’autor vol defensar i difondre el valor cultural i històric d’aquest tipus de monument excepcional i únic.

 
 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51