Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook

Presentació Documental Nàufrags de l’evolució de Toni Escandell

El premiat documental de Toni Escandell “Nàufrags de l’evolució” es presenta a Sant Lluís

El documental “Nàufrags de l’evolució” gravat a l’Illa de l’Aire de Menorca i reconegut amb diversos premis internacionals, es presenta aquest divendres 21 de setembre a les 20 hores a la Sala Polivalent Albert Camus de Sant Lluís.

Dirigit per Toni Escandell, expert en rodatges de natura, i coproduït per Paleàrtica Films i IB3 Televisió, el documental mostra durant 52 minuts una història de supervivència i relació entre la planta anomenada Rapa Mosquera i la sargantana endèmica de l’Illa de l’Aire. De fet, la sargantana ha desenvolupat sofisticades conductes per poder sobreviure en aquest entorn hostil i el rodatge del documental ha permès descobrir fets fins ara desconeguts per la ciència i que només es produeixen en aquest punt del planeta.

La vida de la fauna i la flora d’aquest illot costaner ha estat objectiu d’anys d’estudi científic i molts dels seus descobriments es mostren per primera vegada en aquesta pel·lícula documental que ha aconseguit un important reconeixement internacional.

Entre els premis que ha rebut “Nàufrags de l’evolució” hi ha els de millor pel·lícula europea del Wildlife Conservation Film Festival, el segon premi del Festival International du Film Ornithologique Ménigoute i el premi d’excel·lència a l’Accolade Gobal Festival Film Competition.

La presentació del documental està organitzada per l’Ajuntament de Sant Lluís i forma part del programa d’actes de celebració dels 25 anys de la declaració de la Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca.

 
 
 
 

Imágenes relacionadas

Imatges relacionades
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51