Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook
V Fira de producte localDel 21 al 23 de setembre de 2018

V Fira de producte local

Ciutadella celebra aquest cap de setmana la cinquena edició de la Fira de producte local amb la participació d’un total de 19 parades de productes agroalimentaris i d’artesania. La fira estarà instal·lada a la Plaça des Pins i estarà oberta al públic divendres de 18 a 23.30 h, i el dissabte i diumenge de 10 a 23 hores de manera ininterrompuda.

El públic hi trobarà embotits, formatges, melmelades, verdures, pans i pastes integrals i també productes ecològics de Menorca; a més de creacions artesanes en ceràmica, cuiro o llatra; joieria i bijuteria; cosmètica naturals o creacions florals, entre d’altres. Com activitats complementàries, el divendres a les 20 h hi haurà l’actuació de Cala Joia i el dissabte, a les 19.30 h, una master class de zumba fitnes.

Organitzada l’Ajuntament de Ciutadella amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca, aquesta fira que posa en valor els bons productes #madeinmenorca forma part del programa d’actes de commemoració dels vint-i-cinc anys de la declaració de Menorca Reserva de Biosfera.

 
 
 
 

Imágenes relacionadas

Imatges relacionades
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51