Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook

25 anys de llibres i audiovisuals sobre Menorca Reserva de Biosfera

Les biblioteques exposen tot el material que s’ha publicat de la Reserva de Biosfera durant aquests 25 anys

Els llibres, audiovisuals i informacions didàctiques es podran consultar fins dia 14 d’octubre

La Xarxa de Biblioteques de Menorca organitza l’exposició 25 anys de llibres i audiovisuals sobre Menorca Reserva de Biosfera que, com el seu nom indica, suposa un recull de tot el material que s’ha anat publicant al llarg d’aquests anys i que es troba entre els seus fons.

La mostra inclou tant llibres com audiovisuals i també material didàctic i es podrà veure a les biblioteques entre els dies 1 i el 14 d’octubre, coincidint així en el temps amb l’aniversari del dia que s’atorgà el títol de Reserva de Biosfera a Menorca, el 7 d’octubre. A més, l’exposició s’acompanya d’una guia de lectura impresa, que també es pot trobar en versió digital al web de la Xarxa, Bibliomenorca (http://www.bibliomenorca.net).

Aquesta és una de les activitats que la Xarxa de Biblioteques de Menorca ha muntat per adherir-se a la commemoració del 25è aniversari de Menorca com a Reserva de Biosfera. Més endavant, ja pel mes de desembre, les biblioteques públiques dedicaran L’hora del conte a aquest mateix tema. Alícia Ruata serà l’encarregada de fer el “Contacontes de la biosfera” entre l’11 i el 20 de desembre a totes les biblioteques. Les dates concretes de cada poble es podran consultar al web de Bibliomenorca.

Guia lectura

 
 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51