Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook
Sortida a navegar13 d’octubre de 2018 a les 10.00 h

Sortida a navegar

Amics de la Mar de Menorca organitza una sortida a navegar amb embarcacions tradicionals de vela llatina, des del port de
Ciutadella.

Dissabte, dia 13 d’octubre de 2018 a les 10.00 h

Lloc de trobada: caseta de Comandància. Port de Ciutadella

Places limitades. Per a més informació i reserves: 610 837 383

Organitza: Amics de la Mar de Menorca

L’associació Amics de la Mar de Menorca es suma a la celebració del 25è aniversari de la Reserva de Biosfera organitzant una sortida a navegar oberta a tothom que vulgui provar com és fer un passeig amb una embarcació tradicional de vela llatina.

L’activitat es farà aquest mateix dissabte dia 13 a partir de les 10 del matí i es requereix inscripció prèvia perquè hi ha un màxim de 16 places.
Els participants es trobaran a la caseta de Comandància del port de Ciutadella, on rebran una breu explicació de qui són els Amics de la Mar, què fan i quins objectius tenen.

Després es repartiran per les quatre o cinc barques de vela llatina disponibles i sortiran del port. El passeig es farà per la badia de Ciutadella, arribant a Cala en Blanes o a Sa Caleta, segons les condicions meteorològiques. Damunt les 12 hores està prevista la tornada a port.

Les sortides a navegar són una de les activitats que fa cada any l’associació d’aficionats a la navegació tradicional. Solen estar obertes als socis i a demés interessats quan hi ha places disponibles. Els curiosos per la vela llatina tenen ara una oportunitat per fer un passeig de prova.

 
 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51