Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook

El Grup Filatèlic de Maó dedica la seva exposició al 25è aniversari de la Reserva de Biosfera

Hi haurà un segell i un mata-segell especials i personalitzats a la mostra, que s’inaugura dia 5 de desembre

El Grup Filatèlic i Numismàtic de l’Ateneu de Maó dedica enguany la 35a edició de l’exposició filatèlica i de col·leccionisme Exfilmô 18 a l’aniversari de la Reserva de Biosfera de Menorca. S’inaugurarà dia 5 de desembre a les 20 hores i es podrà visitar fins el 15 de gener a la galeria Cayón (antic cine Victòria) de Maó.

Dades: del 5 al 15 de desembre de 2018. Inauguració el dia 5 de desembre a les 20 hores

Lloc: Galeria Cayón (antic cine Victòria) de Maó.

L’entitat cada any cerca un tema o personatge interessant per dedicar-li l’exposició i en aquesta ocasió han tingut clar que s’havia de dedicar a la Reserva. Així, per celebrar l’efemèride s’editarà un segell personalitzat per Menorca que els interessats podran comprar a l’exposició, i també hi haurà un mata-segells oficial de Correus només pel dia de la inauguració. El disseny d’aquests dos elements coincideix gairebé amb el mateix logotip que el Consell Insular empra per commemorar els 25 anys de la Reserva de Biosfera.

A l’exposició hi haurà col·leccions de segells de Menorca però també de Mallorca, Eivissa, Ourense, Màlaga, Porto, Ripoll, etc. Algunes d’aquestes col·leccions fan referència a la Reserva. Des del grup comenten que la filatèlia ha evolucionat i els aficionats no es dediquen a col·leccionar segells de qualsevol tipus. Avui en dia, cadascú tria una temàtica que li interessa i fa un estudi per armar una col·lecció interessant sobre aquell aspecte. A part, a Exfilmô 18 es podran veure altres col·leccions diferents com les de Star Wars, rellotges de tauleta de nit o xapes de xampany.

La mostra, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Maó i del Consell Insular, es podrà visitar en horari de 10 a 13 hores i de 18 a 21 hores, i els diumenges i festius de 10 a 13 hores.

Organitza: Grup Filatèlic i Numismàtic de l'Ateneu de Maó, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Maó i el Consell Insular de Menorca

 
 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51