Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook

Presentació del llibre “Les 25 Millors receptes de Fra Roger”

L’associació gastronòmica Fra Roger presenta la seva darrera publicació Menorca, cocina con historia en la qual diversos cuiners de l’illa escullen i interpreten a la seva manera un seguit de receptes originals de Fra Roger, el frare franciscà que en el segle XVIII recopilà la seva saviesa culinària al llibre L’art de la cuina.

Les receptes s’han adaptat de manera que qualsevol persona pugui interpretar-les i posar-les en pràctica per fer a casa els plats. A més, s’inclouen els valors nutricionals de les receptes i alguns articles introductoris interessants.

El llibre, editat en doble idioma, espanyol i anglès, té un format molt atractiu i tant serveix com a referència de consulta dins la cuina com per regalar aquest Nadal.

La presentació tindrà lloc a Ca n’Oliver de Maó divendres 14 de desembre a les 19.30 hores i forma part també del programa d’actes del Consell Insular per celebrar els 25 anys de Menorca com a Reserva de Biosfera.

Organitza: Associació Fra Roger Gastronomia i Cultura

 
 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51