Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook
Exposició de diorames de NadalDel 19 de desembre fins dia 6 de gener de 18 a 20.30 h

Exposició de diorames de Nadal

47a edició de l’Exposició de Diorames de Nadal. En aquesta ocasió, la vintena de diorames que es podran veure estarà dedicada a la Reserva de Biosfera de Menorca.

Un total de 18 diorames, muntats pel grup de pesebristes de Maó, mostraran escenes bíbliques relacionades amb el naixement de Jesús ambientades a paisatges, racons de pobles i edificis de la nostra illa.

A l’exposició pretén representar la diversitat de Menorca que es reflecteix en els cinc pilars de la Reserva: medi ambient, benestar social, turisme, cultura i economia. Alguns exemples de diorames que es podran veure són l’anunciació a la Verge ambientada a Sant Joan dels Vergers; la visitació a Son Mercer de Baix; l’empadronament al Santuari del Toro; l’anunciació als pastors a la Torre d’en Penjat; l’adoració dels Reis al castell de Sant Felip; la fugida a Egipte a la pedrera de Santa Ponça o el baptisme de Jesús a Sa Bassa Verda.

S’inaugurarà dimarts dia 18 a les 20 hores a la sala d’exposicions de La Caixa de Maó i es podrà visitar cada dia fins dia 6 de gener en horari de 18 a 20.30 hores. A més, al mateix acte d’inauguració es donaran a conèixer els guanyadors del concurs “Dibuixa i pinta el teu pessebre” organitzat entre les escoles de Maó (alumnes del segon cicle de Primària) i del concurs “Ceràmica dedicada al pessebre” en el que han participat els alumnes de l’Escola Municipal de Ceràmica.

Del 18 de desembre fins dia 6 de gener. Horari de visites de 18 a 20.30 hores

Sala d’exposicions La Caixa (carrer Nou, 25). Maó

Organitza: Grup de Pessebristes de Maó. Amb el patrocini de l'Ajuntament de Maó i el Consell Insular de Menorca

 
 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51