Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook
Ciutadella Walking Festival1 al 4 de novembre de 2018

Ciutadella Walking Festival

TROBADA DE SENDERISME A CIUTADELLA

Aquesta serà la primera edició del «Ciutadella Walking Festival», una trobada de senderisme al municipi de Ciutadella organitzada pel servei de Turisme de l’Ajuntament amb l’objectiu de potenciar el turisme fora de la temporada estival.

Es tracta de 4 dies d’excursions guiades pel terme municipal de Ciutadella, amb diferents recorreguts i duració, adreçades a diferents públics i amb diferents nivells de dificultat. A més, a aquests itineraris s’hi afegeixen altres activitats, amb l’objectiu de donar a conèixer el patrimoni natural i cultural de Ciutadella.

Segons la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Ciutadella, Noemí Camps, «del que es tracta és de posar en valor tots els recursos que ofereix la nostra terra per poder crear un producte turístic atractiu i fora de temporada». Remarca que «el turisme vinculat al món del senderisme és un turisme amb moltes potencialitats de creixement a Menorca, sobretot per les possibilitats que ofereix l’Illa quant a patrimoni natural, paisatgístic i cultural».

Val a dir que tant la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) com la conselleria d’Esports del Consell Insular de Menorca, col·laboren amb la realització d’aquest projecte. I pel que fa a la FFTM, aquesta col·laboració es deriva del conveni signat per primera vegada aquest any amb tots els ajuntaments per millorar el producte i la informació turística de l’illa.

D’aquesta manera, el Ciutadella Walking Festival, igual que altres esdeveniments relacionats amb l’esport a la nostra illa, pretén tenir la vocació de convertir-se amb els anys en un esdeveniment de caràcter internacional, a la vegada que important en l’agenda de tots els menorquins i menorquines.

IMPORTANT

Totes les rutes són guiades i inclouen transport en autobús sempre que sigui necessari. Cada participant haurà de portar suficient aigua i avituallament, així com també roba adequada per l’activitat.

Inscripcions per correu electrònic a rutasmenorca@gmail.com, trucant o via missatge al telèfon .

El preu per activitat és de 5€ per persona. PLACES LIMITADES.

Més informació al web: https://ciutadellawalkingfestival.com/ca/

 
 
 
 

Imágenes relacionadas

Imatges relacionades
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51