Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook
Cicle Cinema&Biosfera24 de novembre a les 16 h

Cicle Cinema&Biosfera

PRIMERA SESSIÓ DEL CICLE DE CINEMA DEDICAT A LA RESERVA DE BIOSFERA

Sessió familiar (a partir de 5 anys) amb la projecció de la pel·lícula "Ponyo en el acantilado" (Hayao Miyazaki, Japó, 2008) que conta la història d'una princesa peix que vol convertir-se en humana perquè s'ha enamorat d'un fillet.

Abans de la projecció, a les 16 h, hi haurà un taller de reciclatge. A les 17:00h començarà la pel·lícula i a les 18:30 h ens acomiadarem amb una bona xocolatada!

També podrem conèixer de ben a prop el projecte de Per la mar VIVA, que estudia la contaminació per plàstics que afecten la fauna marina, de la mà de Carlos Salord, president de l'associació.

Aquesta serà la sessió inaugural del Cicle de Cinema dedicat a la Reserva de Biosfera que comptarà amb dues sessions més durant els mesos de gener i març. També amb tallers de reciclatge, xocolatades o degustació de productes naturals!

L'activitat és gratuïta i està organitzada pel Festival de Cinema de Menorca i l’Agència Menorca Reserva de Biosfera del Consell Insular.

Podeu reservar plaça a info@festivalmenorca.com


MÉS SESSIONS

 
 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51