Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook

Segona sessió del cicle de Cinema&Biosfera

Dissabte 26 de gener a les 20 h a l'auditori de Ferreries

Es projectarà el film Mañana (França, 2015); una pel·lícula documental on els protagonistes (l'actriu Mélanie Laurent i l'activista Cyril Dion) recorren el món per a trobar i conèixer alternatives ecològiques, econòmiques, de democràcia local i educatives.

La sessió començarà a les 20 h i comptarà amb la presència de Toni Escandell que presentarà el teaser del seu pròxim documental “Les illes que a Charles Darwin li hauria agradat conèixer, Illes Balears”. L’acte es tancarà amb una degustació d’herbes de Menorca.

20.00 h Les illes que a Charles Darwin li hagués agradat conèixer
A les Balears, l'evolució també va dotar als animals i les plantes de formes i comportaments únics al món. Cada illa tenia les seves pròpies diferències faunístiques, botàniques i ambientals i avui en dia es mantenen algunes d'aquestes dissimilituds. A les Illes Balears encara es poden trobar relíquies vivents d'una fauna i una flora antiga, diferent i en gran part desapareguda. Les illes que a Charles Darwin li hauria agradat conèixer!

21.00 h Mañana
Després de la publicació d'un estudi que anunciava la possible desaparició de part de la humanitat el 2100, Cyril Dion i Mélanie Laurent i un equip de quatre persones visiten deu països per investigar les causes de la catàstrofe i, sobretot, la forma d'evitar-la. Durant el seu viatge, es troben pioners que reinventen l'agricultura, l'energia, l'economia, la democràcia i l'educació. Acabat el seu treball, comencen a veure la possibilitat que sorgeixi un nou món: el món de demà.

Per assistir-hi és important reservar plaça a info@festivalmenorca.com

Totes les activitats d'aquest cicle estan organitzades pel Festival de Cinema de Menorca i l'Agència Menorca Reserva de Biosfera del Consell Insular.

 
 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51