Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook

Presentació del documental "25 anys fent camí"

En el marc de la festivitat de Sant Antoni, l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca del Consell Insular de Menorca, juntament amb l’Institut Menorquí d’Estudis, presenten a Ciutadella el documental "25 anys fent camí. Menorca Reserva de Biosfera", produït pel mateix arxiu.

Es tracta d’un repàs històric de com va néixer la idea de la proposta de Menorca com a Reserva de Biosfera, quin va ser el camí que es va recórrer fins la concessió de la declaració per part de la Unesco, les diferents valoracions sobre aquests 25 anys i com s’encara el futur.

El film és força dinàmic, ja que combina els testimonis dels qui van ser els protagonistes de la declaració, amb imatges actuals i històriques procedents de diferents fons audiovisuals conservats a l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca.
El documental ha estat realitzat per Magda Timoner Pelegrí, col·laboradora habitual de l’Arxiu d’Imatge i So, i que ha elaborat diverses peces audiovisuals sobre diferents temes amb material del mateix Arxiu.

Amb aquest audiovisual, l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca s’afegeix als actes commemoratius del 25è aniversari de la declaració Menorca Reserva de Biosfera. A més, es tracta d’una forma de divulgar els propis fons i la conscienciació de la importància i utilitat que té per a la societat la salvaguarda i conservació d’aquest patrimoni.

Dissabte 19 de gener, a les 19 hores, a Can Saura (Carrer del Santíssim, 2, de Ciutadella).

 
 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51