Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook

Presentació del documental "25 anys fent camí"

L’Arxiu d’Imatge i So de Menorca del Consell Insular de Menorca, juntament amb l’Institut Menorquí d’Estudis, presenten el documental produït pel mateix arxiu 25 anys fent camí. Menorca Reserva de Biosfera, a Ferreries.

Seguint amb les presentacions que es fan a diferents pobles de Menorca, el documental arriba a Ferreries en una projecció conjunta amb l'Agenda Local 21 de Ferreries i amb la col·laboració de l'Auditori de Ferreries i l'ajuntament.

El documental presenta un repàs històric des del naixement de la proposta de Menorca com a Reserva de Biosfera, passant pel camí que va dur a la concessió de la declaració per part de la Unesco, fins arribar a les diferents valoracions sobre aquests 25 anys i com s’encara el futur.

El film és força dinàmic, combina els testimonis dels qui van ser els protagonistes de la declaració, amb imatges actuals i històriques procedents de diferents fons audiovisuals conservats a l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca.

Aquest ha estat realitzat per Magda Timoner Pelegrí, col·laboradora habitual de l’Arxiu d’Imatge i So, i que ha elaborat diverses peces audiovisuals sobre diferents temes amb material del mateix Arxiu.

Amb aquest audiovisual, l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca s’afegeix als actes commemoratius del 25è aniversari de la declaració Menorca Reserva de Biosfera. A més, es tracta d’una forma de divulgar els propis fons i la conscienciació de la importància i utilitat que té per a la societat la salvaguarda i conservació d’aquest patrimoni.

Divendres 8 de febrer, a les 20.30 hores, a l'Auditori de Ferreries (Avinguda Son Morera, 1 de Ferreries).

 
 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51