Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook

Estratègia Alimentària de Menorca: Diagnòstic de la situació

PRESENTACIÓ DELS RESULTATS DE L'ESTUDI DE FLUXOS ALIMENTARIS DE MENORCA

Quant i què produïm a Menorca? Quant s'importa i quant surt de l'Illa? Com arriba aquí i quin impacte té? Quants aliments malbaratem?

Aquest dissabte tindrà lloc a la Sala Multifuncional des Mercadal la presentació dels resultats de l'Estudi de Fluxos Alimentaris de Menorca. Es tracta d'un diagnòstic del sector de l'alimentació a l'illa contestant a aquestes i moltes altres preguntes amb l'objectiu de comptar amb la informació necessària per desenvolupar un sistema alimentari sostenible, saludable i accessible a tota la societat.

Aquest estudi forma part de l'Estratègia Alimentària de Menorca fruit de la nostra adhesió al Pacte de Milà, amb el qual ens vam comprometre a avançar cap a l'alimentació sostenible.

Aquestes dades, més enllà de suposar un pas més per avançar amb els objectius de l'Estratègia Alimentària de Menorca, posaran sobre la taula temes d'interès general per a tota la societat. Es tracta de detectar tant els problemes com les possibles oportunitats que existeixen en els sectors de la producció, comercialització i el consum dels aliments a Menorca.

L'acte comptarà amb la presència de la presidenta del Consell Insular, Susana Mora, i del conseller de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, Aram Ortega, així com de membres de tots els organismes implicats en el desenvolupament d'un sistema alimentari més sostenible a Menorca. Hi assistiran convidats membres dels diferents àmbits del sector de l'alimentació a l'illa per conèixer de primera mà els resultats de l'estudi i ser així també partícips en el procés de desenvolupament d'un sistema alimentari més compromès amb el medi i la societat menorquina.

Dissabte, 16 de febrer a les 11:30 h | Sala Multifuncional des Mercadal

Per assistir-hi, és important confirmar assistència a comunicacio.biosfera@cime.es

 
 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51