Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook
Curs Les Plantes de MenorcaDel 15 de març al 6 d'abril de 2019

Curs Les Plantes de Menorca

El GOB organitza un nou cicle d'excursions, complementades amb xerrades, destinades a donar a conèixer la flora de Menorca. És un curset de formació ambiental pensat per gent que gaudeix del contacte amb la natura, orientat a donar una visió general dels valors naturals de Menorca, amb les plantes com a protagonistes. Un curs eminentment pràctic, que tindrà lloc el mes de març, a l’entrada de la primavera, basat en excursions per descobrir les plantes en el seu ambient. Amb places limitades, s'obre ja la inscripció.

El curs està destinat a qualsevol persona que tengui curiositat per les plantes, i també estudiants, mestres, monitors de temps lliure, guies turístics, etc. La flora de Menorca, amb unes 1400 plantes diferents, és molt variada i agraïda. Aquest curs vol ser una experiència que serveixi per a iniciar-se en aquest fascinant món. Reconèixer les plantes, les diferents comunitats on viuen, les adaptacions que tenen, les seves utilitats...

Es farà especial atenció a grups de plantes especialment atractius, com les orquídies, les endèmiques o les comestibles.

Els curs serà en quatre caps de setmana, els dies 15, 16, 22, 23, 29 i 30 de març, i 5 i 6 d’abril. Es dedicaran els divendres capvespre a les sessions teòriques i els dissabtes matí a fer excursions pels diferents ambients que es troben a Menorca. Es necessari apuntar-se, ja que les places són limitades, i s'aniran cobrint per rigorós ordre d'inscripció.

Trobareu el programa del curs en un document adjunt. Per a més informació i inscripcions podeu telefonar al 971 350 762 o enviar un missatge a administracio@gobmenorca.com.

Aquest curset compte amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca i l'Agència Menorca Reserva de Biosfera.

Programa

 
 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51