Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook

Activitats en Família a l’Hospital d’Animals del GOB

Activitats en torn als animals del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca: jocs, manualitats, contes... Tots els dijous de juliol i agost de 18 a 21 hores, variant els animals protagonistes: tortugues, calàpets, aus nocturnes, rapinyaires...

Estan pensades per passar un capvespre divertit a la vegada que aprenem sobre la fauna de Menorca. La visita a l'hospital d'animals s'integra de manera opcional dins la visita a les Pedreres de s'Hostal de Líthica.

PROGRAMA

Dijous 1 d'agost: Gimcana de l'animal misteriós
Descobreix l’animal misteriós amb un apassionant joc amb els animals del Centre de Recuperació de Fauna. Serà l’activitat en família d’aquest dijous, 1 d’agost a les 18 h. Amb un joc de pistes coneixereu característiques de les diferents espècies del Centre, amb el repte d’arribar a descobrir quin és l’animal misteriós.

Dijous 8 d'agost: Els ocells
Activitats en torn els ocells del centre. Identificació de plomes, construcció de menjadores, etc. Fes la teva pròpia samarreta d'un milà!

Dijous 15 d'agost: Les tortugues
Activitats en torn les tortugues de terra, aigua i exòtiques del centre. Identificació, origen, etc. Fes la teva pròpia samarreta d'una tortuga!

Dijous 22 d'agost: Els calàpets
Activitats en torn la bassa dels calàpets del centre. El seu cicle, com són, etc. Fes la teva pròpia samarreta dels calàpets!

Com arribar
Entrada per les pedreres de s'Hostal, de Líthica (Camí Vell, km 1. Ciutadella). Fins a 12 anys gratuït, fins a 64 anys 7 €, a partir de 65 anys 4 €. Descomptes per les persones que vulguin repetir.

 
 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51