Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook

Exposició fotogràfica. SOCIB: Investiguem el mar, compartim el futur

Per primera vegada arriba a Menorca l’exposició fotogràfica 'SOCIB: Investiguem el mar, compartim futur'.

L'exposició consta d'onze fotografies, que mostren la tasca desenvolupada per l'ICTS SOCIB, una institució pública que té la missió d’avançar en el coneixement del Mediterrani. L’ICTS SOCIB utilitza noves tecnologies marines, com: satèl·lits, planadors autònoms -gliders-, radars, boies, etc. De la investigació i monitorització contínua de del Mediterrani, l’ICTS SOCIB proporciona dades en temps real i ofereix productes i serveis relacionats amb la predicció oceànica i la gestió costanera, en accés obert per a la comunitat científica, per als gestors ambientals i per a la societat en general. A més, les imatges mostren el compromís de l’ICTS SOCIB per potenciar la recerca marina a les Illes Balears.

Horari

Aquesta exposició podrà visitar-se del 20 d'agost al 18 d'octubre a la Sala d'Actes de Can Victori de l’Institut Menorquí d’Estudis (IME), de 9 a 14 hores i també els dimarts de 17 a 20 hores. A partir del 10 de setembre, l'horari serà de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i també de dimarts a dijous de 16 a 20 hores.

 
 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51