Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook
Jornada Gratuïta sobre Autoconsum a Menorca20 de septiembre de 2019 de 10 a 14 h

Jornada Gratuïta sobre Autoconsum a Menorca

Data:
20 de setembre de 2019, de 10.00 a 14.00 h
Lloc:
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5 - Maó

APPA Renovables organitza el proper 20 de setembre de 2019 a Menorca, una jornada gratuïta eminentment pràctica que permetrà buidar dubtes sobre els beneficis de l'autoconsum.

Quant costa una instal·lació? Quins estalvis suposa? Mereix la pena incloure emmagatzematge en el projecte? Quins permisos necessito? En quant temps s'amortitza? Puc aprofitar l'energia per impulsar el meu vehicle elèctric? Aquestes i moltes altres preguntes seran respostes en una jornada pràctica que pretén apropar l'autoconsum a l'usuari final.

L'objectiu de l'esdeveniment és donar una visió real i actual per entendre els aspectes jurídics, tècnics i financers de l'autoconsum, així com per compartir la visió i l'experiència de fabricants, comercializadores i consumidors. Junts analitzarem la nova realitat d'aquesta forma de generació i consum d'energia renovable després de la publicació de la nova regulació, el Reial decret-llei 15/2018 i el Reial decret 244/2019, així com el marc específic que existeix a les illes balears.

Si tens planificat beneficiar-te dels estalvis de l'autoconsumo en la teva empresa o la teva llar o ets un professional interessat en el desenvolupament de l'autoconsumo, acompanya'ns en aquesta Jornada gratuïta organitzada per APPA Renovables. T'esperem!

Programa de la jornada

Formulari d’inscripció

 
 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51