Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook
II Trobada Starlight d'AstroturismeDel 28 al 30 de novembre
 

II Trobada Starlight d'Astroturisme

La Trobada Starlight organitzada per la Fundació Starlight és el congrés anual més important del sector. Tindrà lloc del 28 al 30 de novembre a l'illa de Llatzeret i comptarà amb més de 50 professionals del astroturisme nacional i internacional. A més, el dissabte 30 tindrà lloc un sopar de gala per tancar la Trobada, en la qual es farà lliurament dels I Premis Internacionals Starlight, els primers premis internacionals en reconeixement a la feina en diferents branques de l'astroturisme que lliura la Fundació.

La Fundació Starlight va triar Menorca com a punt de trobada del II Congrés Internacional de Astroturisme. Aquest comptarà amb tota mena d'agents d'organismes relacionats amb el turisme astronòmic i estaran convidats tots els territoris certificats com a destinació turística Starlight.

La directora de la Fundació va explicar: "Esperem que en aquesta segona edició se segueixi avançant en la recerca de la resposta als múltiples reptes a què s'enfronta el astroturismo, així com en la defensa del cel nocturn i la difusió del coneixement astronòmic i confiem que aquesta cita serveixi com a punt de trobada de tots els que formen part de la família Starlight”.

Les inscripcions es poden realitzar en aquest enllaç https://www.fundacionstarlight.org/apartados/ii-encuentro-starlight-de-astroturismo/318.html

www.fundacionstarlight.org.

 
 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51