Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook

Presentació de la marca Menorca Reserva de Biosfera

Imatge
L'Agència Menorca Reserva de Biosfera del Consell Insular organitza un acte de presentació públic de la marca Menorca Reserva de Biosfera, que tindrà lloc el dijous 12 de desembre a les 17.00 h la Sala de Plens del Consell Insular a Maó.

Durant aquesta jornada es donaran a conèixer els objectius i funció de la marca, el compromís que suposa la seva adhesió, així com els beneficis d'aquesta certificació per a totes aquelles empreses que desenvolupen la seva activitat econòmica a l'illa amb iniciatives per protegir el medi ambient i la cultura menorquina. També es tractaran els aspectes més tècnics, aquells relatius al reglament, els requisits i els tràmits necessaris per a sol·licitar-la.

La presentació pública de la marca busca ser una trobada entre les autoritats polítiques involucrades, l'equip tècnic de gestió, i totes aquelles persones, empreses i productors de l'illa interessats a conèixer el funcionament de la marca Menorca Reserva de Biosfera.

Data i lloc
Dijous 12 de desembre de 2019 a les 17.00 h.
Sala de Plens del Consell Insular de Menorca, Maó.

 
 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51