Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook
 

Excursió a la Cova des Coloms

Imatge
 Diumenge 1 de març a la Cova des Coloms - Punt de trobada: 9.30 h a la plaça de l’Església des Migjorn Gran

Programa d'Excursions MENORCA TALAIÒTICA 2020: La Cova des Coloms

El Servei de Patrimoni del Consell Insular de Menorca dona un nou impuls al programa d’excursions Som Talaiòtics? amb l’objectu de continuar amb la difusió de la
candidatura de la Menorca Talaiòtca entre la població de l’illa.

La cinquena edició del cicle, organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura i el GOB, comença aquest diumenge 19 de gener amb una primera excursió a la Cova des Coloms, a Es Migjorn Gran. Durant la visita, que s’emmarca en el programa d’actvitats de la Diada del Poble de Menorca, la conservadora i restauradora Carol Moreno explicarà als assistents les feines de restauració duites a terme per eliminar les pintades que afectaven les parets d’una de les coves més grans de l’illa.

L’itnerari previst és d’una gran bellesa paisatgsstca. No cal inscripció prèvia. El punt de trobada és a les 9.30 h a la plaça de l’Església des Migjorn Gran. En acabar la caminada s’oferirà un tast de productes de l’illa. A més, s’habilitarà un servei d’autobús per tornar al punt de partida.

INSCRIPCIONS

Podeu consultar el programa complet de visites en el fulletó adjunt. En alguns casos les places són limitades i cal apuntar-se amb uns dies d’antelació, a www.gobmenorca.com/inscripcio-excursio o al telèfon 971 35 07 62. Pel que fa a les excursions que disposen de servei d’autobús per a tornar al punt de partida, aquestes tenen un cost d’entre 3 i 5 euros per persona i s’ha de pagar en el mateix moment d’agafar-lo.

Si voleu rebre un avís previ de les excursions, podeu demanar-ho enviant un correu electrònic a info@gobmenorca.com


 
 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51