Inicio  ·  Aviso legal  ·  Accesibilidad  ·  XHTML 1.0  ·  CSS 2.1  ·  RSS  ·  Contactar
FacebookTwitterYoutube       
Buscar
 
 
Compartir en facebook

XX Jornades Ibèriques d’Aracnologia

Imatge

AJORNAT

 Comunicat del Comité Organitzador

Data:
16 – 18 d’octubre de 2020

Lloc:
Museu de Menorca
Pla des Monestir, Maó (Menorca)

Durant el mes d'octubre de 2020 es van a dur a terme a la reserva de biosfera de Menorca dos esdeveniments aracnológics, independents, però alhora compatibles, les XX Jornades Ibèriques d'Aracnologia (del 16 al 18 d'octubre) i un curs pràctic d'Aracnologia (del 13 al 16 d'octubre).

En les passades jornades celebrades a Priego (Cuenca), la Junta Directiva del GIA va decidir que les XX Jornades se celebrarien a la reserva de biosfera de Menorca del 16 al 18 d'octubre de 2020. Es tracta d'una excel·lent oportunitat per potenciar les reserves de biosfera com un marc idoni per dur a terme activitats científiques i educatives relacionades amb la gestió, conservació, i investigació del patrimoni natural.

Aquest any, a més, es va a repetir una reeixida experiència, un curs pràctic d'Aracnologia, amb el qual es vol ampliar el grup de persones interessades en aquests artròpodes de vuit potes i facilitar la iniciació o perfeccionament de l'estudi de la Classe Arachnida.

Més informació

 
 
 
 
 
Reserva de la Biosfera de Menorca Consell Insular de Menorca Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente  MAB
 
IME OBSAM Associació Leader Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca IDE Menorca Web Turisme Menorca

Agència Menorca Reserva de Biosfera - Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera - Consell Insular de Menorca
Plaça Biosfera, 5 / 07703 Maó (Menorca) Illes Balears / Tel: 971 35 62 51